Rólunk. - Cégkereső - Nyíregyháza
Kérdése van? Írjon nekünk! - Cégkereső - Nyíregyháza
Belépés

A Zsenik 24 Jellemvonása


1. HAJTÓERŐ
A zsenikben erős késztetés van arra, hogy keményen és sokat dolgozzanak. Hajlandóak mindent beleadni egy vállalkozásba. Fejleszd ki a saját hajtóerődet azzal, hogy a jövőbeli sikeredre összpontosítasz, és menj tovább előre.

Referencia videók itt


2. BÁTORSÁG
Bátorságra van szükség olyan dolgok megtételére, amelyet mások lehetetlennek tartanak. Ne aggódj, hogy mit gondolnak majd az emberek, ha te más vagy.

3. CÉLOK IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG
A zsenik tudják, mit akarnak és hajtanak rá. Kezdd el irányítani az életed és az idődet. Minden nap legyen valami konkrét, amit megvalósítasz.

4. TUDÁS
A zsenik folyamatosan halmozzák az információkat. Soha ne feküdj úgy le aludni, hogy legalább egy új dolgot nem tanultál aznap. Olvass. És kérdezz olyanoktól, akik tudnak.

5. BECSÜLETESSÉG
A zsenik őszinték, egyenesek és becsületesek. Vállalj felelősséget az olyan dolgokért, amelyek nem sikerülnek. Légy kész beismerni: ezt elrontottam, és tanulj a hibáidból.

6. OPTIMIZMUS
A zsenik sohasem kételkednek abban, hogy sikerrel fognak járni. Szándékosan összpontosíts arra, hogy valami jó fog történni.

7. ÍTÉLŐKÉPESSÉG
Próbáld megérteni a helyzet tényeit mielőtt döntést hoznál. Nyitott elmével, előítéletek nélkül értékelj ki dolgokat, és légy kész meggondolni magad.

8. LELKESEDÉS
A zsenik annyira lelkesek azzal kapcsolatban, amit csinálnak, hogy az másokat is a velük való együttműködésre bátorít. Tényleg higgy abban, hogy a dolgok jól fognak végződni. Ne fogd vissza magad!

9. HAJLANDÓSÁG A KOCKÁZATVÁLLALÁSRA
Győzd le a kudarc fölött érzett félelmedet. Nem fogsz félni a kockázatvállalástól, ha rájössz, hogy a hibáidból tanulhatsz.

10. DINAMIKUS ENERGIA
Ne ülj a fenekeden arra várva, hogy majd valami jó történik. Légy kész elérni, hogy az meg is történjen!

11. VÁLLALKOZÓKEDV
A zsenik folyton kutatnak a lehetőségek után. Légy kész olyan munkákba is belevágni, amit mások nem is érintenek. Soha ne félj kipróbálni az ismeretlent.

12. MEGGYŐZŐERŐ
A zsenik tudják, hogyan motiválják az embereket, és így segítik őket az előrehaladásban. Meglátod, könnyű meggyőzőnek lenni, ha hiszel abban, amit csinálsz.

13. BARÁTSÁGOSSÁG
Megfigyelésem szerint a zsenik könnyen barátkoznak és nagyon rendesek a barátaikkal. Légy olyan valaki, aki "feldobja" az embereket, nem pedig olyan, aki lenyomja őket. Ez a hozzáállás sok értékes barátot szerez majd neked.

14. KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉG
A zsenik képesek másokhoz hatékonyan átjuttatni az elképzeléseiket. Használj ki minden lehetőséget, hogy elmagyarázd másoknak az elképzeléseidet.

15. TÜRELEM
Légy türelmes másokkal ha csak lehet, de magaddal szemben mindig légy türelmetlen. Várj el magadtól sokkal többet, mint másoktól.

16. ÉRZÉKELÉS
A zseniknek mindig működik a mentális radarjuk. Nagyobb gonddal légy mások szükségletei, mint a magadéi iránt.

17. PERFEKCIONIZMUS
A zsenik nem tűrik a középszerűséget, főképp saját magukban nem. Könnyen soha ne elégedj meg magaddal. Mindig törekedj a jobb teljesítményre.

18. HUMORÉRZÉK
Légy kész a saját károdon nevetni. Ne sértődj meg, ha rajtad csattan a vicc.

19. SOKOLDALÚSÁG
Minél több dolgot tanulsz meg megcsinálni, annál nagyobb önbizalmat fejlesztesz ki magadban. Ne riadj vissza az új vállalkozásoktól.

20. ALKALMAZKODÓKÉPESSÉG
Ha rugalmas vagy, akkor könnyedén tudsz majd a változó körülményekhez
alkalmazkodni. Állj ellen a késztetésnek, hogy mindig ugyanúgy csinálj dolgokat. Légy kész új lehetőségek tekintetbe vételére.

21. KÍVÁNCSISÁG
Ha kutató, kíváncsi elméd van, akkor jobban tudsz új információkat találni. Ne félj beismerni, hogy nem tudsz mindent. Mindig kérdezz olyan dolgokkal kapcsolatban, amiket nem értesz.

22. EGYÉNIESSÉG
Csináld úgy a dolgokat, ahogy te gondolod, hogy csinálni kellene őket. Ne félj attól, hogy mások majd megszólnak.

23. IDEALIZMUS
Tartsd a lábad a földön -a fejed viszont legyen a felhők között. Törekedj nagy dolgokat elérni, ne csak a magad, hanem az egész Emberiség jobbítására.

24. KÉPZELŐERŐ
A zsenik mindenki másnál jobban tudják, hogyan gondolkodjanak új kombinációkban, hogyan lássák a dolgokat más nézőpontból. Takarítsd ki a mentális környezeted, hogy kifejleszd ezt a fajta képzelőerőt. Adj magadnak egy kis időt minden nap az álmodozásra, a fantáziálásra, sodródj bele az álomszerű belső életbe, ahogy gyerekkorodban is tetted.


Google+

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Tetőfedés, szigetelés, cserepes lemez, trapézlemez - Nyíregyháza - B.Bázis Trade Kft.

Egyedi bútor, asztal, szék, alumínium, rozsdamentes erkély korlát hegesztés Nyíregyháza

Zsolnay és Hollóházi porcelánok, kristály készletek, vázák, étkészletek, virág, ajándék -Nyíregyháza

Magyar készítésű bébi- és gyermekruha forgalmazása országosan.

Összes termék